DM I Skills 2023

Torsdag, fredag og lørdag den 2, 3 og 4 februar stod i erhvervsuddannelsernes tegn, da års DM i Skills løb af stablen. Alle tre dage blev der knoklet i gennem fra konkurrencens deltagere, hvoraf der sidst på lørdagen kunne kåres hele 45 nye danmarksmestre inden for hvert sit fag. For Gourmetslagterfaget, hvor hele 10 elever deltog, blev det igen i år Munkholm Slagterens Christian Egedal Olsen, som løb med sejren. På andenpladsen kom Slagter-Rigets Sine Ladekjær Lauritsen, hvor tredjepladsen gik til Rasmus Robert Solberg fra Slagtermestrene Born og Kolstrup. Efter flotte præsentationer fra alle deltagere, kunne Christian til sidst løfte diplomet og medaljen, og kalde sig for vinder af DM i Skills – gourmetslagter 2023.

For de 5 deltagende slagterelever blev det Said Baba Mokhtar fra Danish Crown, som løb med titlen som danmarksmester i Skills – Slagter 2023.

Fødevaredanmark ønsker stort tillykke til Christian og Said, og til alle de dygtige gourmetslagter-, slagter-, bager- og konditorelevere, som deltog i dette års DM i Skills.

Se eller gense konkurrencedagene, som er blevet kogt sammen til en flot stemningsvideo lavet af Slagterfagets Fællesudvalg.