CIBUS FOOD MARKETING

Vi er et marketingbureau med fokus på fødevarebranchen.

Vi har dybe rødder i branchen, hvad angår det gode klassiske håndværk, de nyeste trends samt markedsføringsdelen, som gør, at vi kan servicere vores kunder hele vejen rundt om deres forretning. Vi ved derfor også, hvad der rører sig både nationalt og internationalt. Det betyder også, at vi har fingeren på pulsen, så vi kan hjælpe vores kunder bedst muligt på vej – både i nutiden, men ikke mindst også med fremtidens trends for øje.

Trykt markedsføring

Mangler du et indbydende magasin eller en spændende trykt brochure? Disse trykte materialer giver dig mulighed, for at præsentere din virksomhed og ydelser på en flot og indbydende måde. CIBUS har mange års erfaring med udarbejdelse af magasiner og brochurer. CIBUS tilbyder en totalløsning, men du kan også vælge selv, at levere eksempelvis billeder eller tekst, så sætter vi det op for dig på en indbydende måde.

Digital markedsføring

Fanger din hjemmeside potentielle kunder i deres søgen på nettet? Hjemmesiden er ofte den første kontakt en potentiel kunde har med din virksomhed, og derfor er den en yderst værdifuld salgs- og markedsføringskanal. En god hjemmeside skal have et indbydende design og give de besøgende en god oplevelse hver gang. CIBUS’ grafiske team har stor erfaring med design af hjemmesider, og ved lige præcis, hvad det kræver for at tiltrække kunderne. Det samme gælder, hvis du vil prøve kræfter med online-banner eller online-annoncering. CIBUS ved, hvad der sælger, og hvad der kræves.

Visuel identitet

Skal du have nyt logo eller trænger det gamle til en flot justering? CIBUS har et hold af dygtige grafikere med mange gode ideer og input. Du har måske selv en fornemmelse af det færdige logo – vi hjælper dig gerne på rette vej. Eller måske trænger dit brand eller din facade til et boost? Lad os sammen kigge på det – vi ser altid de spændende sider og de gode ideer

Fødevaretrends

Hvad efterspørger forbrugeren i fremtiden? Hvor er take-away på vej hen? Og kommer der nye spændende teknikker? Vi kender ikke det entydige svar, men vores dygtige foodeksperter følger hele tiden med inden for fødevarer og deres udvikling – og de har fingeren på pulsen, når det gælder de nye forbrugsvaner. CIBUS’ foodeksperter har med andre ord et knivskarpt syn på nyeste fødevaretrends, samt hvorledes de kan præsenteres bedst for kunderne.

Produktudvikling

Er din virksomhed innovativ? Har du behov for lidt hjælp med produktudviklingen? Det er yderst vigtigt at udvikle sine produkter efter de fødevaretrends, der præger vores dagligdag lige nu – og især i fremtiden. Kommer du for sent, så har konkurrenten snuppet den gode idé. CIBUS har et hold af innovative foodeksperter, der ser de nye trends før andre

Foto

Trænger du til nye fotos af dine produkter? CIBUS har et nyistandsat og topmoderne fotostudie med et væld af muligheder. CIBUS har sine egne fotografer, og sammen med vores foodeksperter kan de trylle dine fødevarer om til appetitvækkende billeder eller videoer. Vores fotografer kommer også gerne på besøg i din virksomhed, hvis du skal have lavet en præsentationsvideo eller lignende.